Uw klant is onze klant

ZorgDNA is een landelijke aanbieder van innovatieve en wetenschappelijk onderbouwde oplossingen op het gebied van kwaliteitsonderzoek, advies en begeleiding voor zorginstellingen, brancheorganisaties, verzekeraars en overheid.

ZorgDNA is in 2010 opgericht door Joris Stavenuiter en Dinnus Frijters. Samen zijn zij ruim 40 jaar werkzaam in de gezondheidszorg en bekend met de uitdagingen die ondernemen in de gezondheidszorg met zich meebrengen. De stijgende zorgvraag, krimpende budgetten en steeds scherpere kwaliteitseisen vragen om een resultaatgerichte aanpak om de gezondheidszorg op lange termijn in stand te houden.

Uw klant is onze klant. Samen met u spannen wij ons in om de relatie met uw klanten te versterken. Daarbij fungeren wij als een verlengstuk van uw bedrijfsproces. Dat betekent dat u gebruiksvriendelijke applicaties van ons mag verwachten waar uw medewerkers en cliënten prettig mee kunnen werken. Uw cliënten zullen hierdoor profiteren van de verbeterde kwaliteit van de zorg in uw organisatie.