Home » Onze klanten » Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Wat zeggen klanten over ZorgDNA. Onderstaand ziet u een aantal reacties van klanten.

ZorgDNA denkt actief mee.

In het najaar van 2019 verzorgde ZorgDNA onze PREM Wijkverpleging onderzoeken “De samenwerking verliep wederom uitstekend en het was van begin tot eind helder wat we konden verwachten.

Goede verhouding prijs en kwaliteit

Wij zijn expert in ouderenzorg op het gebied van verpleging, verzorging en dagactiviteiten op verschillende locaties. Daarnaast verlenen zij zorg aan huis. De cliënt staat centraal en dat komt tot uiting in de kernwaarden: dichtbij, vertrouwd, de cliënt centraal en efficiënt. Alle medewerkers dragen deze kernwaarden uit bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Het was de eerste keer dat wij met QDNA werkten. “We kozen weer voor ZorgDNA vanwege de aantrekkelijke prijs, een prettig oriëntatiegesprek, het duidelijke aanbod en de goede ervaring van twee jaar geleden. We wisten op ieder moment precies waar we aan toe waren. Dat vinden wij erg belangrijk.

Eigen huisstijl

ZorgDNA adviseerde welke methode het beste paste bij elke cliëntgroep. “We communiceren graag op een herkenbare en consequente manier met onze cliënten. Het was daarom prettig dat ZorgDNA op alle brieven onze eigen huisstijl heeft toegepast.

Minimale tijdsinvestering

Hoeveel tijd was er gemoeid met de trajecten? “Dat viel mee. Er was een ‘druk op de knop’ nodig voor het aanleveren van de gegevens. Daarnaast vergde de coördinatie van de communicatiemiddelen een dagdeel. Daarna begeleidde ZorgDNA het hele proces en hield ons tussentijds op de hoogte. En dat ZorgDNA de onderzoeksgegevens bij de landelijke database aanleverde was een zorg minder. De rapporten die wij ontvingen zagen er meer dan goed en verzorgd uit en waren gedetailleerd opgezet. ZorgDNA heeft ons geholpen bij het juist interpreteren van uitkomsten uit de rapporten. ZorgDNA heeft wat ons betreft een 8 verdiend.“.

Zonnehuisgroep Amstelland

Zonnehuisgroep Amstelland Petra van Werkhoven, bestuurssecretaris Zonnehuisgroep Amstelland: ‘ZorgDNA is een professionele partner: ze zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen. De uitkomsten werden helder weergegeven in de uitgebreide concernrapportage. En op basis van de duidelijke prioriteitenmatrix in de rapportage kun je als zorginstelling samen met je cliëntenraden goed onderbouwde besluiten nemen en maatregelen treffen als dat nodig is.

Zonnehuisgroep Amstelland biedt alle vormen van ouderenzorg, van thuiszorg tot intensieve verpleeghuiszorg in Amstelveen, Amsterdam-Zuid, en Ouder Amstel. De organisatie heeft ruim 1200 personeelsleden (700 FTE) en 1800 cliënten.

Argos Zorggroep geeft ZorgDNA een 8,5

Argos zorggroepWij zijn heel tevreden over de manier waarop we met QDNA continue kunnen leren en verbeteren, aldus Jasmijn van Kemenade, beleidsmedewerker Raad van Bestuur van Argos Zorggroep. ‘ZorgDNA heeft ons veel tijd en energie bespaard door de eenvoudige aanlevering van cliëntgegevens en inhoudelijk sterke online rapportages.

Totaaloplossing

Al vele jaren verzorgd ZorgDNA alle onderzoeken bij Argos Zorggroep. Jasmijn van Kemenade oriënteerde zich voorafgaand op een potentiële partner voor de onderzoeken. ‘We zochten een ISO 27001, NEN 7510, ISO 9001 en ISO 20252 -geaccrediteerd bedrijf dat een totaaloplossing kon bieden. ZorgDNA kwam daarbij met het aantal certificaten en inhoudelijk het sterkste uit de bus. Dat ZorgDNA beschikt over uitgebreide wetenschappelijke kennis over de ouderenzorg is een pré. Bovendien vind ik de persoonlijke benadering van de medewerkers sterk.

Soepel traject

Bij een grote organisatie zoals Argos Zorggroep met 11 afzonderlijke locaties en diverse deeltijdvoorzieningen zoals revalidatie is het coördineren metingen complex, vertelt Jasmijn. ‘Toch komt er veel minder werk bij kijken dan bij een papieren uitvraag. ZorgDNA heeft de applicatie QDNA ontwikkeld waardoor de uitvraag soepel en snel verloopt. ZorgDNA is uitstekend bereikbaar, vragen worden snel opgepakt en opgelost.  Het is duidelijk merkbaar dat ZorgDNA zich inzet voor een zo groot mogelijke administratieve lastenverlichting.

Sterk rapport

Zorginhoudelijk zit het realtime online rapport stevig in elkaar. Door de manier waarop ZorgDNA de resultaten weergeeft blijkt in één oogopslag wat de belangrijkste verbeterpunten zijn. Ook kunnen we eenvoudig zien hoe we presteren ten opzichte van het landelijke gemiddelde en locaties onderling. Met QDNA hebben we een eigen business intelligence tool die onze organisatie veel kostbare tijd bespaard en bruikbare informatie opgeleverd. ZorgDNA is een meer dan aanbevelenswaardige partner is voor het verzorgen van CQ-index metingen.

Argos Zorggroep is met 2.300 medewerkers actief op het gebied van ouderenzorg in de gemeenten Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Hoogvliet Rotterdam, Albrandswaard (Rhoon en Poortugaal) en Spijkenisse. Argos heeft 4 verpleegcentra en 7 zorgcentra, en biedt tevens thuiszorg, revalidatie, dagbehandeling en dagverzorging aan. Daarnaast kunnen ouderen deelnemen aan activiteiten en uitstapjes van Argos ErOpUit.

ZorgDNA is pro-actief en flexibel

In het najaar van 2019 wist ZorgDNA ons snel en soepel door hun PREM Wijkverpleging traject heen te loodsen. ‘De pro-actieve en flexibele houding van ZorgDNA paste uitstekend bij onze wensen en verwachtingen‘.

Flexibel en praktisch

Wij zijn een veelzijdige thuiszorgorganisatie. Altijd bezig om onze klant de best mogelijke zorg te bieden. Door die grote dynamiek zijn wij beperkt in de tijd voor het uitvoeren van een PREM Wijkverpleging traject. We zochten dus een bedrijf met een praktische en flexibele aanpak. Na goede eerdere ervaring kozen we weer voor ZorgDNA. Het sprak ons aan dat ZorgDNA snel begreep wat we nodig hadden en dat het traject op een praktische manier ingepast werd in onze dagelijkse werkzaamheden.

Pro-actief en persoonlijk

De samenwerking en het persoonlijke contact verliep heel prettig. Tijdens het traject maakte ZorgDNA ons attent op de voortgang, rapporteerde tussentijdse resultaten en hielp ons op weg met het doorsturen van de onderzoeksresultaten naar de landelijke database zorgvoorkwaliteit.com. En voor het afstemmen van praktische zaken of andere vragen was ZorgDNA altijd goed bereikbaar‘.

Helder rapport

Het online rapport en de factsheet van ZorgDNA is uitgebreid en interessant. Het geeft een helder zicht op onze prestaties ten opzichte van het landelijke gemiddelde. Al met al verdient de manier waarop ZorgDNA ondanks de korte doorlooptijd in wist te spelen op onze specifieke situatie een 8.

Eerste 5000 PREM’s Wijkverpleging op @ZorgkaartNederland https://bit.ly/2W43DbX. Met #QDNA is hiervan veel verzameld en aangeleverd. Wil je ook eenvoudig de #PREM #Wijkverpleging gebruiken met slimme koppeling #ZorgkaartNederland? Neem contact met ons op: info@zorgdna.nl

Deelnemen @ZorgkaartNederland kortingsactie '50% korting meetbureaus'. https://bit.ly/2ZVGLwv Verpleeg- en verzorgingshuis, particulier WZC, hospice of zorghotel kunnen zich aanmelden. Wij regelen inzet bel-/interviewteams. Eigen vragen toevoegen kan #QDNA Mail: info@zorgdna.nl

⁦@Trimbos⁩ factsheet met tussentijdse resultaten over de impact van de #coronamaatregelen in verzorgings- en #verpleeghuizen
#covid19 #verpleeghuis #eenzaamheid #onderzoek #ouderenzorg l https://www.trimbos.nl/actueel/nieuws/bericht/coronamaatregelen-in-zorginstellingen-wat-zijn-de-gevolgen-tot-nu-toe

10 jaar ZorgDNA, daar zijn we trots op!
Kwalitatief goede gezondheidszorg is essentieel voor Nederland, nu en in de toekomst.
We willen alle opdrachtgevers bedanken voor het vertrouwen in ZorgDNA en iedereen een hart onder de riem steken in deze bijzondere tijd.

Zwartepieten tijdens coronacrisis helpt niet https://www.skipr.nl/blog/zwartepieten-tijdens-coronacrisis-helpt-niet/?daily=1&tid=TIDP491016X65EE9FEBF1BB4AF2B6B90249C16015EAYI4&utm_medium=email&utm_source=20200415%20skipr%20daily%20nieuwsbrief%20-%20&utm_campaign=NB_SKIPR

Financiële steun zorgverzekeraars voor zorgaanbieders. #zorgstaatvoorop #samenwerking #coronavirus https://www.zn.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht?newsitemid=4787044352

Gesloten verpleeghuisdeuren. Strijd tegen eenzaamheid ⁦@Trimbos⁩ https://www.trimbos.nl/actueel/blogs/blog/gesloten-verpleeghuisdeuren-strijd-tegen-eenzaamheid

Maatregelen zorgverzekeraars en zorgkantoren om zorgverleners te ondersteunen bij aanpak coronavirus. #COVID2019NL #COVID19 https://www.zn.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht?newsitemid=4718100480

#COVID19 prevention works in nursing homes & assisted living include 1) infection control 2) protecting health care workers 3) maintaining care systems 4) communicating w/worried residents and family, and 5) active treatment of infected. https://www.jamda.com/article/S1525-8610(20)30249-8/fulltext. @Kerry_LaPlante

Mooi voorbeeld van good practice zinnige zorg. @ProteionZorg maakt sinds 2019 gebruik van #QDNA voor het meten van ervaringen. Ook de kleinschalige zorgondernemers worden hiermee gefaciliteerd.

https://www.linkedin.com/posts/proteion_het-concept-powered-by-proteion-waarmee-activity-6635789727746281472-BbpL

Handboek PREM Wijkverpleging beschikbaar. #PREM #Wijkverpleging #QDNA #Schriftelijk #Telefonischeinterviews #E-mail.
QDNA heeft een unieke realtime koppeling met ⁦@ZorgkaartNed⁩.
#Maximalecontrole https://www.actiz.nl/nieuws/handboek-prem-wijkverpleging-beschikbaar

Zorgen voor thuiswonende ouderen. Trends rond het ouder worden in NL met aanbevelingen voor de ouderenzorg. https://digitaal.scp.nl/ouderenzorg/

Prachtig filmpje over pijn, gemaakt door zeer goede pijn- wetenschappers uit Australië.

https://youtu.be/ikUzvSph7Z4 https://youtu.be/ikUzvSph7Z4

We zijn het jaar goed begonnen met veel nieuwe gebruikers.
Zowel in de ouderenzorg (VVT) als zorgaanbieder van eerstelijnszorg zijn gestart met #QDNA

Nog 1 dag om aan te sluiten bij de QDNA-kopgroep. En tot 45 procent te besparen. Meer weten? Bel (030) 820 03 63. Of mail “opzegbrief” naar info@zorgdna.nl.

Kom bij de QDNA-kopgroep en maak kans op 2 kaarten voor Ajax – Sparta op zondag 19 januari 2020 om 14.30. Meld je aan voor 1 november a.s. en doe mee met de verloting. De winnaars worden in de week van 4 november bekendgemaakt.

Nog 5 dagen om over te stappen op http://qdna.nl voor 6 euro per maand. Klik hier voor een proefperiode van 14 dagen: http://bit.ly/2sTAjWd. Direct aansluiten bij de QDNA-kopgroep? Mail "opzegbrief" naar info@zorgdna.nl.

Nog 1 week om over te stappen op http://qdna.nl: de wetenschappelijke meetmethode onder NEN 7510 en drie ISO-certificaten. Meer weten? Bel (030) 820 03 63. Of mail “opzegbrief” naar info@zorgdna.nl.

De data vallen altijd onder Nederlandse wetgeving met http://qdna.nl. Klik hier voor een proefperiode van 14 dagen: http://bit.ly/2sTAjWd. Direct aansluiten bij de QDNA-kopgroep? Mail "opzegbrief" naar info@zorgdna.nl.

Nog 2 weken om aan te sluiten bij de QDNA-kopgroep. Overstappen en een EPD koppelen is in een paar minuten geregeld. Meer weten? Bel (030) 820 03 63. Of mail “opzegbrief” naar info@zorgdna.nl.

Meer laden

Call Now Button