Home » Oplossingen » Onderzoek op maat

Onderzoek op maat

Zorg is maatwerk. Dat geldt ook voor het onderzoek van ZorgDNA. Of het nu gaat om kwalitatieve of kwantitatieve onderzoeken op het gebied van beleidsevaluatie of innovatieve zorgprojecten zoals eHealth, dementie, casemanagement, eerstelijnszorg, huisartsenposten of mantelzorg: wij zijn vertrouwd met statistiek, complexe (financiële) analyses en het doorrekenen van beleidskeuzes.

Eigen vragenlijst maken of verbeteren?

Iedereen kan een vraag verzinnen, maar daarmee is het nog niet altijd gelijk een goede vraag. En een aantal goede vragen is nog niet direct een goede vragenlijst. Behalve de vraag bepalen ook de anwoordmogelijkheden de kwaliteit van uw vragen(lijst). Wij kunnen u helpen uw eigen vragenlijst(en) te maken en verbeteren. Of het vragenlijsten zijn voor evaluatie na 6 weken zorg, zorginhoudelijke vragenlijsten of exit vragenlijsten, met onze input wordt uw vragenlijsten beter en meet u wat u wilt meten.

Eigen vragenlijst online

Een eigen vragenlijst online is nauwelijks meer de uitdaging. Maar wat doe je met al die gegevens en hoe voorkom je te veel tijd kwijt te zijn aan analyse en rapportage. ZorgDNA kan het gehele proces voor u verzorgen. Ook een combinatie van schriftelijk, online en telefonisch is mogelijk.

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen? Neem voor meer informatie contact met ons op (030) 820 03 63. Of stuur een e-mail via het contactformulier.

Call Now Button