Thuis in het verpleeghuis

Thuis in het verpleeghuis

Thuis in het verpleeghuis

Het mogelijk maken op een eenvoudige en betrouwbare methode waarmee cliënten zelf kunnen aangeven hoe de zorg wordt ervaren. Hoe zij zich voelen. En wat beter kan. Dat dat gelukt is maakt ons trots. En de vermelding van de samenwerking van QDNA en de Argos Zorggroep in het Programma Kwaliteit Verpleeghuiszorg "Thuis in het Verpleeghuis" is een opsteker.

Bij de Argos Zorggroep is de werkvloer een lerende omgeving waarin unieke expertise wordt ontwikkeld. De tevredenheid wordt continu in beeld gebracht. Op alle locaties staan kleurrijke zuilen met iPads. Met de gebruikersvriendelijke QDNA App koppelen bewoners, familie of vrijwilligers de ervaring over voortdurend wisselende onderwerpen terug. Zoals eten en drinken, bejegening en kwaliteit van zorg. Op deze manier is er zonder registratielast continu inzicht in de wensen van cliënten.

Zonder registratielast inzicht in de wensen van cliënten.

Waarom QDNA? De zorgmedewerkers hebben voortdurend inzage in de QDNA-meetgegevens. En worden ondersteund met de verbetermodule op de werkvloer om de zorgverlening te verbeteren waar dat nodig is. Of juist om vast te stellen op welke locatie of in welk team de zorgverlening verassende resultaten oplevert. Resultaten waar andere zorgorganisaties wellicht van kunnen leren.

ZorgDNA bouwt samen met zorgorganisaties verder aan een context waarin zorgmedewerkers de meest optimale zorg kunnen verlenen op basis van het de best voorbeelden. Aansluiten bij de pioniers? Mail info@zorgdna.nl. En breng de unieke aspecten van de zorg aan uw cliënten in beeld. Of bel (030) 820 03 63 en vertel welke uitdaging op het gebied van kwaliteit van zorg u aan wilt gaan samen met ZorgDNA brengen.Call Now Button