ZorgDNA is PREM voorkeurleverancier van Keurmerk Fysiotherapie

QDNA PREM Keurmerk

ZorgDNA is PREM voorkeurleverancier van Keurmerk Fysiotherapie

Keurmerk Fysiotherapie Met de dynamische PREM-vragenlijst van QDNA Fysiotherapie wordt het meten van klantervaringen een continu onderdeel van de dagelijkse gang van zaken. Geen oponthoud, geen papierwinkel, maar een directe terugkoppeling van de meetresultaten in een realtime dashboard op de werkvloer.

Tot zover geen nieuws. Want ZorgDNA is sinds 2010 bekend als de partner op het gebied van het meten van klantervaringen, kwaliteit van leven en medewerkerstevredenheid in de zorg. En loopt vanaf de start voorop als het gaat om het faciliteren van betrouwbaar meten en duidelijk rapporteren.

"Toch is dit een nieuw begin", aldus Joris Stavenuiter, Managing Director en co-founder. "Het realtime dashboard laat continu zien of je goed op koers ligt, dus geen verrassingen. Maar door eigen PREM-vragen toe te voegen kun je zichtbaar maken waar je relatief sterk in bent als fysiotherapiepraktijk. Die successen kun je vervolgens weer delen."

De PREM-vragenlijst is gekoppeld aan het EPD en kan direct na de laatste behandeling met de tablet worden ingevuld. De App is ook beschikbaar voor smartphone en meetzuil in de huisstijl van de fysiotherapiepraktijk. Aanmelden voor 1 november a.s. is gegarandeerd starten per 1 januari 2021. Bel (030) 820 03 63 of stuur een mail naar info@zorgdna.nl.Call Now Button